شاه توت

این وبلاگ به سایت www.maahang.com منتقل شده حتما به ما سر بزنید

سوپ گندم
نویسنده : - ساعت ۱٠:٠۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۸/۱٤

مواد لازم:
- گندم 1 پیمانه
- استخوان دنده 250 گرم
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- کره 25 گرم
- پیاز 1 عدد متوسط
- نمک و فلفل به مقدار لازم

* طرز تهیه:......


* طرز تهیه:
1- گندم پوست گرفته را پاک کنید و با استخوان دنده، همراه یک پیاز آن را باز کنید. به آن نمک بزنید و بگذارید سه چهار ساعت گندم با استخوان دنده بجوشد و بپزد. سپس استخوانهای دنده را جدا کنید و گوشت آن را همراه با گندم با گوشتکوب بکوبید. به آن نمک و فلفل زده جعفری را اضافه کنید. پس از آن که جعفری پخت، کره را داخل آن ریخته پس از یکی دو جوش وقتی سوپ غلیظ و جا افتاده شد آن را از روی حرارت بردارید.



سوپ لبو

مواد لازم:
- آب گوشت (آب مرغ) 2 پیمانه
- لبو 2 عدد متوسط
- آرد سفید 25 گرم
- آبغوره یا سرکه به مقدار لازم
* طرز تهیه:

1- لبو را پوست بگیرید و آن را از رندۀ ریز رد کنید. 2- آرد را در کره سرخ کنید. آب گوشت را (همراه مقداری دیگر آب) رویش بریزید. وقتی که جوش آمد لبوی پوره شده را در آن بریزید و بجوشانید تا لبو بپزد. این سوپ چون شیرین می شود باید به آن ترشی زد. برای این منظور از سرکه یا آبغوره استفاده کنید. این سوپ بسیار خوشرنگ می شود.


comment نظرات ()