شاه توت

این وبلاگ به سایت www.maahang.com منتقل شده حتما به ما سر بزنید

سـوپ سبـزی
نویسنده : - ساعت ۱٠:٠٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۸/۱٤

 

استخوان قلم گاو: نیم کیلو

خامه: 150 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد ریز شده

هویج: سه عدد خرد شده

تره‌فرنگی: مقداری ریز شده

آرد سفید: یک قاشق سوپخوری

جعفری ریز شده: 100 گرم

نمک: مقداری

طرز تهیه:


 ابتدا باید استخوان‌ها را بشویید و با آب سرد روی شعله بگذارید. سپس پیاز و جعفری را روی آن بریزید و شعله را ملایم کنید، تا بپزد پس از اینکه پخته شد، هویج و تره فرنگی را داخل قابلمه بریزید تا بخار بخورد، پس از چند دقیقه کمی روغن در آن بریزید، آب قلم‌ها را صاف کنید و با نمک در سوپ بریزید. کمی که جوش خورد، در ظرفی دیگر یک قاشق آرد در خامه بریزید و مخلوط کنید که گلوله نشود کمی از سوپ هم در خامه بریزید و به هم بزنید و سپس داخل ظرف سوپ بریزید، یک دقیقه که جوش خورد، دوباره کمی جعفری ساطوری شده را روی سوپ بریزید و لیموترش را در آن بچکانید و هم‌ بزنید، دقایقی بعد، سوپ سبزی شما که بسیار هم خوشمزه است، آماده میل کردن می‌‌باشد


comment نظرات ()