شکلات و خواص ان


به گزارش سلامت نیوزبه نقل از خبرگزاری روسیه؛ محققان دریافتند شکلات به خصوص شکلات های تیره دارای مقادیر زیادی آهن، منیزیوم و ویتامین B است و میزان کلسترول خوب را بالا می برد.
بنابراین گزارش، تحقیقات نشان می دهد خوردن مقادیر کمی شکلات در روز خطر حمله قلبی و سکته قلبی را کاهش می دهد و مانع از لخته شده خون در رگ ها می شود.
این گزارش حاکی است، مصرف شکلات باعث اضافه وزن در افراد نمی شود بلکه یک غذای رژیمی محسوب شده و تاثیر مصرف آن در زنان و مردان متفاوت است.
همچنین مصرف شکلات احساس گرسنگی را در زنان کم می کند و اثرات مثبت آن نیز ثابت شده است.
یادآور می شود، خوردن شکلات به سلامت روانی جنین در دوران بارداری کمک کرده و باعث به دنیا آمدن نوزادی شاد و سرزنده تر شده و افسردگی دوران بارداری را کاهش می دهد.

7 سال پیش